Musik til...

Musikoplevelser


En god musikoplevelse kan give kuldegysninger, være et pusterum til tankerne og give en følelse af nærvær.

 

Det er en unik oplevelse at høre violinen som soloinstrument, og musikkens detaljer kommer helt tæt på. De fleste er vant til at høre instrumentet i et orkester, men violinen er fascinerende alene.

 

Uanset om du skal holde bryllup, konfirmation, fødselsdag, firma-arrangement eller står overfor andre begivenheder, kan et skræddersyet musikindslag gøre en forskel for dine gæster. Alle mennesker kan samles om musik. Det, de husker i årene efter begivenheden, er de særlige momenter, der gjorde en forskel. De pauser, hvor følelserne blomstrede. De minutter, hvor tiden stod stille.

 

 

Hvad kan lade sig gøre?

 

Musikprogrammet sammensættes altid, så det passer bedst til begivenheden. Derfor tages også en dialog forinden, også selvom der ikke præcis vides, hvad ønsket er i sidste ende. Det kan være stille, blidt eller passioneret og ekspressivt. Måske med et bestemt tema og en særlig historie som fortælles til indslaget. 


Når jeg spiller musikken, fortæller jeg også altid baggrunden for at musikken bliver spillet. Det giver oplevelsen er særlig betydning, især hvis det gives som en oplevelsesgave.

 

TELEFON

+45 25111280

Violin musik til begravelse og bisættelse. Musik til vielse. Musikindslag med violin i kirken. Musikindslag med violin til begravelse og bisættelse.Jeg har spillet violin siden jeg var 4 år, har fået undervisning af topviolinister i

ind- og udland og har studeret på både Det Kgl. Danske Musikkonservatorium samt

Rytmisk Musikkonservatorium.

Hun udtrykker musikken gennem en fin 300 år gammel violin, bygget af italieneren

Matteo Goffriller.


Mit fulde CV kan læses her

KONTAKT

Violinist Michala Høj

Violinens Univers ApS

CVR: 37095745


+45 2511 1280

violin@michalahoj.com